Νιμ – Μονακό 1-0: Ξανά κοντά στον υποβιβασμό

Gazzetta team
Η Μονακό ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από τη Νιμ και η Καέν, που επιβλήθηκε με 3-2 της Ρεμς την έπιασε στη βαθμολογία. Ελπίζει και η Ντιζόν.

Η μάχη για την παραμονή στην Ligue 1 φουντώνει και η Μονακό βρίσκεται και πάλι σε δύσκολη θέση. Οι Μονεγάσκοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Νιμ και είδαν την Καέν να τους φτάνει στη βαθμολογία και απλά να είναι από κάτω τους στη θέση των μπαράζ για... 1 γκολ διαφορά.

Η Μονακό έκανε πολύ κακή εμφάνιση και μάλλον πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που ηττήθηκε μόνο με 1-0, καθώς οι αντίπαλοί της στο τέλος έχασαν κλασικές ευκαιρίες, ανάμεσά τους και δύο δοκάρια! Αυτή η τύχη είναι που τους κρατάει πάνω από την Καέν, που βρίσκεται ακόμα στη θέση των μπαράζ, η οποία κέρδισε με 3-2 εντός έδρας της Ρεμς και πρέπει να καλύψει 1 γκολ διαφορά σε σχέση με την ομάδα του Ζαρντίμ.

Ζωντανή για λίγες ακόμα μέρες έμεινε και η Ντιζόν, που επιβλήθηκε με 2-1 της Στρασμπούρ στις καθυστερήσεις για να μείνει στο -4 από Μονακό και Καέν δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Νις έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τους νισουά να χάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ Αμιέν και Τουλούζ κόλλησαν στο 0-0 και παραμένουν στη μάχη της παραμονής.