Μαρσέιγ – Ναντ 1-2: Τέλος τα όνειρα για Champions League (vid)

Gazzetta team
Η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ και βάζει τέλος στα όνειρα εξόδου στο Champions League.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν η Μαρσέιγ έμεινε στο -8 από την 3η θέση και αποχαιρέτησε τα όνειρα εξόδου στο Champions League. Οι Μασσαλοί έκαναν... χαρακίρι, καθώς ηττήθηκαν από τη Ναντ με 2-1, με τα καναρίνια να έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μουτουσαμί στο 22’, όμως ο Μπαλοτέλι έκανε το 1-1, συνεχίζοντας το εξαιρετικό ρεκόρ σκοραρίσματος που έχει με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Γκαρσία ήταν εκείνοι που είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους στο 50’ ο Ζιρότο έκανε το 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Νωρίτερα, η Καέν πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Ντιζόν και μείωσε τη διαφορά της από την Μονακό στο -3, ενώ η Λιλ σκόρπισε με 5-0 τη Νιμ για να διατηρήσει το +6 από την 3η Λυών. Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Σεντ Ετιέν, που επιβλήθηκε με 2-0 της Τουλούζ, ενώ κοντά στην 5άδα παραμένει και η Νις, που κέρδισε με 3-0 την Γκινγκάμπ, η οποία ετοιμάζεται για τη δεύτερη κατηγορία. Τέλος, η Αμιέν κόλλησε στο 0-0 με την Στρασμπούρ, ενώ η Ανζέ έμεινε στο 1-1 με την Ρεμς.