Bundesliga: Νίκησε η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ, 2-0 την Άουγκσμπουργκ

grifo

bet365

Η Φράιμπουργκ επικράτησε της Άουγκσμπουργκ με 2-0, λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί τη Γουέστ Χαμ για τον όμιλο του Europa league που βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν πήρε η Ντάρμσταντ, 4-2 τη Βέρντερ Βρέμης.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League, Φράιμπουργκ, νίκησε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ κέρδισε πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιντσέντσο Γκρίφο, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φίλιπ Λίνχαρτ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 56' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη της, η Φράιμπουργκ ανέβηκε στην 8η θέση με 10 βαθμούς, από την άλλη η Άουγκσμπουργκ έμεινε στη 14η θέση με πέντε πόντους. Επόμενος αγώνας για την ευρωπαϊκή αντίπαλο των Ερυθρόλευκων, εντός έδρας απέναντι στη Γουέστ Χαμ (5/10) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Πρώτη νίκη για τη Ντάρμσταντ

Νωρίτερα, η Ντάρμσταντ πανηγύρισε το παρθενικό της τρίποντο στη σεζόν και πρώτο μετά από επτά χρόνια στην Bundesliga, καθώς επικράτησε εντός έδρας 4-2 της Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι με σκόρερ τους Μπαντέρ (5'), Σκάρκε (25'), Μέλεμ (50') και Κέμπε (62') «καθάρισαν» το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι μείσαν το σκορ με τα τέρματα των Ντεμάν (70') και Βέλκοβιτς (79').
Κάπως έτσι, η Ντάρμσταντ ξεκόλλησε από τον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 4 βαθμούς και άφησε τη Βέρντερ στη 12η θέση με 6 πόντους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα