Check in για Λιέγη!

Νίκος Αθανασίου
Η... Ιβανόφ-air, το όνομα-έπος, ο Μπεργκ, οι ταινίες του Μολέδο και όλα τα παρασκήνια από την πτήση του Παναθηναϊκού στην Λιέγη.

*Για πρώτη φορά σε φετινή αποστολή για ευρωπαϊκό παιχνίδι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού φόρεσαν την πιο επίσημη ενδυμασία τους! Γκρι κοστούμι και πιο σκούρα γκρι γραβάτα με τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο να "υπογράφει" τις εξαιρετικές στυλιστικές επιλογές του "τριφυλλιού".

*Ο Μάρκους Μπεργκ, όπως είναι λογικό, έχει το μυαλό του στο νεογέννητο αγοράκι του που νοσηλεύεται στο Metropolitan. Ο Σουηδός φορ, μάλιστα, έλεγε στα πηγαδάκια πως ολα είναι καλά και οτι θα χρειαστούν ακόμη δύο μέρες για να πάρει ο μικρός εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι.

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία με υπάλληλο του αεροδρομίου στην πίστα του "Ελ. Βενιζέλος".

*Το αεροπλάνο της "Bul Air", με το οποίο πέταξε το "τριφύλλι" για Λιέγη έχει πάνω την σημαία της Βουλγαρίας. Ο Χουλτ πείραζε τον Ιβανόφ λέγοντας "που πάμε με αυτό", με τον έμπειρο στόπερ να έχει έτοιμη την απάντηση! "Τα σουηδικά δεν είναι καλύτερα"! Ο "Ίβα" ηταν το κεντρικό πρόσωπο στο αεροπλάνο, όσον αφορά το πλήρωμα του. Ένας αεροσυνοδός ενθουσιάστηκε με την παρουσία του συμπατριώτη του, πήγε να του μιλήσει αλλα ο διεθνής αμυντικός κοιμόταν στην αρχή της πτήσης.

*Μιας και πιάσαμε τα του πληρώματος. Όλα τα λεφτά το επώνυμο μιας εκ των αεροσυνοδών που έφερε και την αυτονόητη πλάκα. Την τενίστρια Τσιμπουλκοβα την ξέραμε, όπως και όλος ο πλανήτης. Σήμερα το πρωί μάθαμε και την Κολάροβα!

*Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το έριξαν στον ύπνο και σηκώθηκαν μονο για το πρωινό που είχε σαν βάση ομελέτα και φρούτα.

*Ο Μολέδο έβλεπε πάλι τις αγαπημένες του βραζιλιάνικες ταινίες ενώ ο Ζέκα προτίμησε την παρέα της μουσικής από τα μεγάλα ακουστικά dj!

*Νέο πρόσωπο-σαν να μην έλειψε μια μέρα- ο Ανδρέας Δρουκόπουλος που επέστρεψε στο Γραφείο Τύπου μετά απο 2,5 χρόνια απουσίας. Εμφανώς αδυνατισμένος και καλύτερος απο ποτέ. Το come back οφείλει να συνδυαστεί με το "διπλό" και μόνο.

*Αρχηγός αποστολής ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ενώ την διοίκηση της ΠΑΕ εκπροσωπεί ο α'αντιπρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Σπύρος Βλάχος.

*Από το... καλοκαίρι της Αθήνας στους 8 βαθμούς της Λιέγης. Μαλιστα αρκετοι έβαλαν τα μπουφάν τους για να προστατευθούν απο το κρύο!