«Κόλλησε» η Φιορεντίνα

Θοδωρής Βασίλης
Γκέλα για την Φιορεντίνα η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και μπαίνει ξανά σε κύκλο εσωστρέφειας.

Η Φιορεντίνα ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα για να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες μετά τους δύο μόλις βαθμούς στα τρία τελευταία ματς. Οι «βιόλα» ομως τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε μια ψυχωμένη Αταλάντα η οποία κατέβηκε με σκοπό να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση που την ήθελε να έχει μόνο ήττες στα εννιά τελευταία παιχνίδια.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στις αντεπιθέσεις έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Κόντε.

Η απάντηση της Φιορεντίνα ήταν δύο φάσεις με τον Κάλινιτς και τον Μίλιτς. Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τους «βιόλα» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αφήνοντας όμως χώρους πίσω και παραλίγο να το πληρώσει με την κεφαλιά του Κούρτιτς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τον αγώνα με τον Κάλινιτς αλλά η κεφαλιά του κατέληξε μόλις άουτ με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα:
Ταταρουσάνου, Σαλσίδο, Ροντρίγκες, Αστόρι, Μπερναρντέσκι, Σάντσες (59' Βεσίνο), Μπαντέλι, Μίλιτς (59' Τέγιο), Βαλέρο, Κάλινιτς, Μπάμπακαρ (82' Ζάρατε).