Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Θοδωρής Βασίλης
Όπως αναμενόταν, ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους ελέω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας.

Μετά και τις τρεις νέες σεισμικές δονήσεις που ταρακούνησαν την πόλη, η απόφαση του ΟΑΣΠ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ήταν ο αγώνας να μην διεξαχθεί για προληπτικούς λόγους.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία αφού ούτε Δευτέρα θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που θέλουν οι σεισμολόγοι για να μελετήσουν μετασεισμική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα:

«Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Η ανακοίνωση της Super League

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ «αναβάλλεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.»