Η επιστροφή των Λέτο-Μέστο

Gazzetta team
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (16:00) συμπεριλήφθηκαν οι Λέτο και Μέστο, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Ιμπάρμπο, Ρέις και Κουλιμπαλί.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των... πρασίνων για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (16:00). Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την προπόνηση γνωστοποίησε την αποστολή στην οποία επιστρέφουν οι Λέτο και Μέστο, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Ιμπάρμπο, Ρέις και Κουλιμπαλί.

Εκτός έμεινε και ο Μπουμάλ ο οποίος ωστόσο ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Στα της προπόνησης θεραπεία έκανε ο Ξενόπουλος που είχε υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ενώ και π0άλι ο Τελάντερ απουσίασε μετά από σχετική άδεια.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μετά το σχετικό ζέσταμα... κορόιδο και παιχνίδι σε μικρό χώρο, αλλά και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή ρην οποία αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.