Ίβιτς: Τα κέρδη από το φιλικό και ο Τζαβέλλας

Gazzetta team
Ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν στάθηκε στα οφέλη που αποκόμισε η ομάδα του και στον τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο 39χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε σχετικά με τα συμπεράσματα, που έβγαλε ο ίδιος από το φιλικό κόντρα στην Παρτιζάν:

«Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, ήρθαμε μετά από πολύ καιρό να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε στο 90λεπτο, ακόμη κι αν υπήρξε στο τέλος διακοπή. Είδα κάποια πράγματα που ήθελα, κάποιοι παίκτες έπαιξαν σχεδόν όλο το παιχνίδι, παίκτες που δεν είχαν συμμετοχές στα προηγούμενα παιχνίδια, δοκίμασα παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και έχω κάποια εικόνα για εκείνους», υποστήριξε αρχικά ο Σέρβος προπονητής.

Ο Ίβιτς ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Σίγουρα δεν μου είναι ευχάριστο που τραυματίστηκε ένας παίκτης που ήταν βασικός, ο οποίος ήταν σε καλή φόρμα, είναι απώλεια για μας. Οι πληροφορίες που έχω είναι πως δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, βέβαια έχουμε και άλλους παίκτες, τον Κρέσπο, τον Μαλεζά και τον Βαρέλα, παίκτες που κάθε στιγμή μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν».