Βέροια - Αγροτικός 2-1

Γιώργος Ντυμένος
Η Βέροια «γύρισε» το ματς με τον Αγροτικό και πήρε τη φιλική νίκη με 2-1.
Ο Αντονις που ακόμη δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς με την Βέροια, «έκλεψε» την παράσταση στο σημερινό φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα (2-1). Ο ομογενής χαφ που αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ήταν ο κορυφαίος της και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί.
Ισως και λόγω των πολλών απουσιών που είχε ο Θωμάς Γράφας, αφού για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν οι Λόπεζ (άρρωστος), Κάλβο, Παπαδόπουλος (τραυματίες), Μπαλάφα (πρόβλημα στα δόντια), Τόμας (μικροενοχλήσεις), Σισίνιο (θεραπεία), Ναβαλόφσκι, Μεληκιώτης (διεθνείς).
Η ομάδα του Ευόσμου άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Φελίπε, όμως στο δεύτερο μισό η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Βίτι (53΄, με πέναλτι) και Ασίγκμα (85', με κεφαλιά).
Κυρίως στο δεύτερο μισό η Βέροια ήταν καλύτερη, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν δόθηκε πέναλτι στον Αγροτικό σε χέρι του Σισοκό. Η σύνθεση της«βασίλισσας» ήταν η εξής: Καντιμοίρης, Καλί ( 46΄Σισοκό), Μαραγκός ( 46΄Μελισσης), Μαλόν ( 46΄Ασίγκμπα), Χαροντάκης, Παπαστεργιανός ( 65΄Λινάρδος), Ά ρτσε ( 74΄Κωνσταντινίδης), Αντονι, Βασιλαντωνόπουλος ( 74΄Μαυριάς), Σαρπόνγκ ( 61΄Μίλιεβιτς), Καπετάνος (46΄Βίτι).