«Μπράβο ρε Ολυμπιακάρα, παίξαμε μπαλάρα»!

Δημήτρης Τομαράς
Τρομερός ο ενθουσιασμός και το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το 3-0 με την ΑΕΚ. Η αποθέωση του Μπέντο στους παίκτες του και οι ατάκες που ακούστηκαν.

«Μπράβο ρε Ολυμπιακάρα, παίξαμε μπαλάρα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που εάν και... παλιός είχε μεγάλη πίεση και άγχος για το ματς. Ο έμπειρος μέσος και αρχηγός των Ολυμπιακού έδειχνε και πολύ ανακουφισμένος από αυτό το 3-0, καθώς ήξερε πολύ καλά την σημασία της αναμέτρησης.

Ο συμπαίκτης του Ταρίκ Ελιουνούσι τόνιζε από την άλλη ότι «είναι η πιο μεγάλη μας και η πιο σημαντική μας νίκη έως την επόμενη». Ο Πάουλο Μπέντο από την πλευρά του ήταν τόσο ικανοποιημένος που έσπευσε να κάνει χειραψίες ακόμα και με τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής όπως ο Φελίπε Πάρντο ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης και άλλα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός απένειμαν τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές.

«Κάνατε ότι είπαμε. Γκολ νωρίς και μεγάλη πίεση μέχρι το τέλος. Μπράβο σας», είπε προς τους παίκτες ο Ίβηρας τεχνικός, δείχνοντας με κάθε τρόπο τα θετικά του συναισθήματα και την εκτίμησή του προς εκείνους. Από τους ξένους παίκτες αυτός που... αποθεώθηκε πιο πολύ ήταν ο Αντρέ Μάρτινς αλλά και ο Ιντέγε ενώ όλοι μετά έπεσαν πάνω στον Κώστα Φορτούνη.