Τον... πρόδωσε η τάπα και τα κορδόνια!

Νίκος Μαρούδας
Ο Φώτης Κουτζαβασίλης είχε μια άτυχη στιγμή κόντρα στον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λιβαδειάς να πετύχει ένα πολύ εύκολο γκολ την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα. Διαβάστε τι συνέβη...

Άτυχες στιγμές συμβαίνουν πάντα στο ποδόσφαιρο. Όμως αν είσαι τερματοφύλακας, μια τέτοια στιγμή έχει περισσότερες πιθανότητες να στοιχίσει στην ομάδα σου. Αυτό το ένιωσε την Κυριακή ο Φώτης Κουτζαβασίλης. Ο σταθερός, κατά τα άλλα, γκολκίπερ των «Φαιάκων» στάθηκε άτυχος στη φάση του 20ου λεπτού.

Ο Ντιμιτρόφσκι του γύρισε την μπάλα και ξαφνικά αυτός βρέθηκε στο έδαφος. Όλοι απόρησαν για το τι ήθελε να κάνει. Τελικά πρόθεσή του ήταν να διώξει. Όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια. Συγκεκριμένα, όπως έλεγε μετά το ματς ο ίδιος στο περιβάλλον του, η τάπα του δεξιού παπουτσιού του μπλέχτηκε με τα κορδόνια του αριστερού. Αυτό έφερε και την πτώση του με τον Τόνι Σίλβα να εκμεταλλεύεται το... δώρο του.

Σίγουρα μιλάμε για κάτι που γίνεται σπάνια. Κι όμως, τα ίδια τα παπούτσια του ήταν αυτά που... πρόδωσαν τον «Κούτζα», που κατά το παρελθόν δεν είχε κάνει κάποιο παρόμοιο λάθος!