Παράπονα από Παράσχο και Πετράκη για το γήπεδο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του ΠΑΣ έκαναν και ο Γιώργος Παράσχος αλλά και ο Γιάννης Πετράκης. Διαβάστε τι είπαν.
Οι ατάκες του Γιώργου Παράσχου: «Χωρίς καμιά διάθεση για δικαιολογία, αλλά σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να γίνει κάτι από τις δύο ομάδες, που είναι καλές και ποιοτικές. Αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες και κάποια στιγμή ο διαιτητής άφησε να ξεφύγει το παιχνίδι. Δυναμισμός και τρέξιμο υπήρχαν από τις δύο ομάδες, αλλά όχι ποιότητα. Είμαι ευχαριστημένος από το βαθμό που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία, αν σου προηγηθεί ο ΠΑΣ, δύσκολα του ανατρέπεις το αποτέλεσμα.
Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν και το καταφέραμε. Εγώ από την πλευρά μου είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και τον βαθμό που πήραμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο που αν πετύχει πρώτος γκολ, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Ετσι είχαμε πει να είμαστε προσεχτικοί στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ στην κόντρα. Εύχομαι στον ΠΑΣ καλή συνέχεια και καλή πορεία και φέτος στο πρωτάθλημα».
Από μέρους του ο Πετράκης είπε αρχικά: «Σήμερα δεν έγινε καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Περισσότερο υπήρχαν προσωπικές μονομαχίες και γινόταν γρήγορα η μεταφορά της μπάλας από περιοχή σε περιοχή. Το γήπεδο έπαιξε ρόλο να μη γίνουν πράγματα με την μπάλα κάτω. Εμείς που είμαστε ποιοτική ομάδα δεν μας βοήθησε. Πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες. Αμυντικά πήγαμε καλά και μόνο με στημένα μας έκανε ευκαιρίες ο Πλατανιάς, κάτι που πρέπει να δώσουμε περισσότερη βαρύτητα.
Στο επιθετικό κομμάτι επίσης πρέπει να δώσουμε βαρύτητα να γίνουμε πιο δημιουργικοί.
Στα θετικά είναι η προσπάθεια των παιδιών και ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πράγματα στη συνέχεια».
Για το κακό γήπεδο και που οφείλεται αυτό είπε: «Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου. Εγώ απλά κάνω τη διαπίστωση».
Για το εάν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μη το χάνεις. Δεν είχαμε προϋποθέσεις να κερδίσουμε σήμερα, είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε».
Για το κατά πόσον θα άλλαζε τακτική ξανασχεδιάζοντας το ματς: «Νομίζω όχι και το λέω με ειλικρίνεια, γιατί είχαμε πολλές απουσίες».
Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΣ να αλλάξει σύστημα και να παίξουν οι παίκτες σαν τον Ζάιρο και τον Βιδάλ στις κανονικές τους θέσεις: «Αυτά έχουν να κάνουν με την ισορροπία μας ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και μέσα απ’ αυτό να κερδίσουμε αυτό που μπορούμε από κάθε παίκτη. Δεν είμαι δογματικός, όπως απέδειξα και πέρυσι, αν χρειαστεί να αλλάξουμε σύστημα θα αλλάξουμε».