Κάλεσμα Ατρόμητου στον κόσμο

Νίκος Μαρούδας
Μόνο τη νίκη θέλει απέναντι στον Αστέρα ο Ατρόμητος και για το λόγο αυτό η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής...

Ο Ατρόμητος, έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα και θέλει αρχής γενομένης του αγώνα με τον Αστέρα την Κυριακή να ανατρέψει την κατάσταση. Μετά την απομάκρυνση του Δέλλα οι Περιστεριώτες συνεχίζουν να αναζητούν τον επόμενο τεχνικό της ομάδας, με την ΠΑΕ να κάνει έκκληση το Σάββατο στον κόσμο της ομάδας ώστε να δώσει μαζικά το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμπαράστασης στους περιστεριώτες φιλάθλους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα είναι ο πρώτος της νέας χρονιάς με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Φίλοι της ομάδας μας,

Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό ας ήταν το τελευταίο που ο Ατρόμητος στερήθηκε τη δυναμική των φιλάθλων του.

Στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στην προσπάθειά τους.

Ο αυριανός αγώνας να αποτελέσει το έναυσμα για μια νικηφόρα και ανοδική πορεία. Το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα!. Ενωμένοι κάτω από την ίδια ομπρέλα να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο εκεί που όλοι θέλουμε να τον δούμε.

Tην ιστορία μας θα την γράψουμε όλοι μαζί!».