Το πρωί της Παρασκευής τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
Το Σάββατο στις 20:30 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και τα εισιτήρια για το ματς αυτό θα βγουν στην κυκλοφορία από τις 10 το πρωί της Παρασκευής.

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τα πάντα αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Παναιτωλικός. Τα... καναρίνια θα υποδεχθούν το Σάββατο (20:30) τους... πράσινους και τα εισιτήρια θα βγουν σε κυκλοφορία την Παρασκευή το πρωί. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν αύριο Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων τα εκδοτήρια που βρίσκονται κοντά στην είσοδο της μπουτίκ θα διαθέτουν εισιτήρια MONO για τη μικρή κερκίδα και το πέταλο. Τα εκδοτήρια που βρίσκονται δίπλα στη Θύρα 1, θα διαθέτουν εισιτήρια ΜΟΝΟ για τη μεγάλη κερκίδα. Σε κάθε εκδοτήριο θα λειτουργούν από δύο σημεία πώλησης.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να προσκομιστεί ο ΑΜΚΑ και η ταυτότητα του φιλάθλου στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί το εισιτήριο. Κατά την είσοδό του στο γήπεδο θα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΗ ταυτοποίηση των στοιχείων του».