Παπαδόπουλος: «Δεν ζηλεύω κανέναν προπονητή»

Gazzetta team
Μπορεί στον Ηρακλή τα προβλήματα να είναι... βουνό αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ζηλεύει κάποιον συνάδελφό του μιας κι ο ίδιος λέει ότι εργάζεται σε μια μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό:

«Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο ξεκινήσαμε καλά και με ένα λάθος ήρθε η αναστάτωση με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε και στη συνέχεια να χάσουμε τις θέσεις μας.

Βγάλαμε αρκετές φάσεις, αλλά είχαμε πρόβλημα όταν χάναμε την μπάλα στην επίθεση. Είδα διάθεση, είδα προσπάθεια, ελπίζω να είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι γιατί κουραστήκαμε.

Πάντα τα λάθη παίζουν ρόλο, θα προσπαθήσουμε να τα ελαττώσουμε. Το θέμα εξάλλου, δεν είναι τα ατομικά λάθη. Αυτά μπορούμε να τα διορθώσουμε. Το θέμα είναι να μην γίνονται λάθη τακτικά. Σε όλα τα φιλικά δοκίμασα τον τρόπο παιχνιδιού και έχω καταλήξει στην τακτική που θα ακολουθήσουμε φέτος και ελπίζω να ξεκινήσουμε πολύ γρήγορα».

Για το αν θα επηρεάσει η ήττα την προσπάθεια του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής με μένα προπονητή έχει κερδίσει λίγα φιλικά. Βεβαίως δεν λέω ότι δεν παίζουμε για το αποτέλεσμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα ξεκινήσουμε καλά».

Για την συμπεριφορά των διαιτητών στα φιλικά: «Επειδή ακούγονται όλα αυτά τα προβλήματα να πούμε και αυτό. Σε όσα φιλικά παιχνίδια έχουμε παίξει οι διαιτητές δεν μας έχουν δειξει σεβασμό. Όπως και σήμερα ο διαιτητής εκνεύρισε τους παίκτες. Κάτι παρόμοιο αντιμετωπίσαμε και χθες στο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό. Αυτό που πρέπει να κερδίσουμε λοιπόν, είναι τον σεβασμό. Εμείς έχουμε σεβασμό για όλους, αλλά ζητάμε κυρίως από τον διαιτητή να κάνει το ίδιο».

Για τα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Φαίνεται ότι τα πράγματα σε κάποιους τομείς πάνε καλύτερα και ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να γίνουν καλύτερα. Δεν ζηλεύω κανέναν γιατί εγώ είμαι στον Ηρακλή. Αυτοί μπορεί να μην έχουν προβλήματα, δεν δουλεύουν όμως σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Βεβαίως με όλους θα παίξουμε. Από εκεί και πέρα θα παίξει ρόλο το πρώτο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα».

Για τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν: «Τον Κούρο δεν σκεφτόμουν να τον βάλω σήμερα. Όλοι όμως, δείχνουν καλά στοιχεία, απλά χρειάζονται χρόνο για να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το έργο του Διλμπέρη στον Πανσερραϊκό: «Η δουλειά του Παναγιώτη φαίνεται. Έχει βέβαια πολλούς παίκτες φάνηκε και από τις αλλαγές, του εύχομαι κάθε επιτυχία».