«Deal με Βιάνα ο Ολυμπιακός» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Βραζιλιάνοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού και της Κρουζέϊρο και άμεση ένταξη του Μπρούνο Βιάνα στο ρόστερ των πρωταθλητών. Deal και με Ρομάο.
Σημερινές πηγές και ρεπορτάζ στην χώρα του καφέ μιλούν για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επίσης διαρρέουν αγορά του 70% των δικαιωμάτων του παίκτη (σ.σ. άλλες πηγές μιλούν για 50% με ποσοστό μεταπώλησης). Ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαίωσει από χθες το ενδιαφέρον για τον παίκτη, που αποτελεί εισήγηση του Πάουλο Μπέντο και το ίδιο έπραξε και η Κρουζέϊρο. Ο Μπρούνο Βιάνα είναι 21 ετών, με ύψος 1.87 μέτρα και μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να αποτελέσει τον έναν εκ των δύο στόπερ που θα κλείσουν οι Πειραιώτες.
Κατά τα άλλα από την Γαλλία έρχεται η πληροφορία πως έχει κλείσει και ο Αλέξις Ρομάο για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος από το Τόγκο και κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου είχε απορρίψει πριν από δύο - τρεις μέρες πρόταση της Μαρσέιγ για ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι Γάλλοι εκτιμούν πως μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.