«Ετοιμοπόλεμος» ο Ιβανόφ!

Νίκος Αθανασίου
Ο Βούλγαρος στόπερ προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και είναι στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για την Δανία ενόψει του επαναληπτικού με την Μπρόντμπι.

Η προπόνηση της Τρίτης είχε μόνο ευχάριστα για τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είδε τον Ιβάν Ιβανόφ να προπονείται κανονικά και να τίθεται στην διάθεση του για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Μπρόντμπι στην Κοπεγχάγη. Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε μόνος του, ενώ ο Κοτσόλης ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον θώρακα και ο Μπουμάλ προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με τους Δανούς, που θα διεξαχθεί στο «Μπρόντμπι Στάντιον» για τα play-offs του Europa League. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.