Νίκη για τον Παναιτωλικό στην πρόβα (;)

Gazzetta team
Mε νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά του (αν τελικά δεν χρειαστεί κι άλλο λόγω αναβολής του πρωταθλήματος) ο Παναιτωλικός καθώς επικράτησε στο Αγρίνιο με 2-1 της Λαμίας!

Υπό κανονικές συνθήκες οι Αγρινιώτες έκαναν μπροστά στο κοινό τους... αποκαλυπτήρια και παράλληλα πρόβα τζενεράλε για το ματς της 1ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (20/8). Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν τελικά αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για τον Παναιτωλικό ή αν λόγω αναβολής θα δώσει κι άλλο. Όπως κι αν έχει τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-1 της Λαμίας. Για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη σκόραρε στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ουάρντα με σουτ, ενώ στο 53’ ο Τομανέ έκανε ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Μαρκόβσκι, ο οποίος με πλασέ σκόραρε για το 2-0. Στο 85’ ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά μετά από κόρνερ, μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (66’ Κριστιάνο), Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (46’ Ρότσα), Τσοκάνης (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου (70’ Μαλής), Πάουλο, Ρόσα (46’ Τομανέ), Μουνιός (61’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Γιαννιώτης).

ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Φάμπιο, Βασιλόγιαννης, Πίντο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Παντέτος, Πεταυράκης, Παπαευθυμίου, Μπουλούλης, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μανιάς, Τσούκαλος.