Κολλάει του Ολιβέρα, στη Βέροια και ο Σισοκό

Νίκος Τσιώκος
Κολλάει η μεταγραφή του Πάμπλο Ολιβέρα στη Βέροια, ενώ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκεται και ο Σισοκό. Περιμένουν και τον Βίτι.

Ο Πάμπλο Ολιβέρα βρίσκεται από χθες στη Βέροια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα του Βορρά». Ωστόσο, αυτή για την ώρα κολλάει, καθώς η πλευρά του παίκτη φέρεται να θέλει να αλλάξει την αρχική συμφωνία. Έτσι, προς το παρόν δεν έχουμε... deal μεταξύ των δύο πλευρών και μέχρι το βράδυ της Κυριακής (7/8) θα κριθεί αν θα αποτελέσει ή όχι την επόμενη μεταγραφή του συλλόγου της Ημαθίας.

Από εκεί και πέρα, στη Βέροια βρίσκεται και ο Μαχαμαντού Σισοκό. Ο Γάλλος στόπερ με καταγωγή από το Μάλι δεν είναι άγνωστος στον κόσμο των Ημαθιωτών, καθώς αγωνίστηκε εκεί και τη σεζόν 2013-2014, όταν αποκτήθηκε από την Ουντινέζε με τη μορφή δανεισμού, και μέχρι τη Δευτέρα (8/8) θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πλέον, είναι ελεύθερος, αφού έπαιξε σε Ρουμανία και Τουρκία. Τέλος, σε ό,τι αφορά την άφιξη του Πάμπλο Βίτι, αυτή αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (8/8), με τη Βέροια να τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό επιθετικό.