Εκτός ο Γιόχανσον!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το επαναληπτικό ματς με την Σεντ Ετιέν και το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Σουηδός μέσος που υπέστη γαστρεντερίτιδα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ όπως ήταν αναμενόμενο με ένα πρόβλημα σημαντικό για τους Κιτρινόμαυρους της τελευταίας στιγμής ενόψει της αναμέτρησης με την Σεντ Ετιέν για την ρεβάνς της Γ΄ προκριματικής φάσης του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν προπονήθηκε αφού είχε πολύ υψηλό πυρετό και ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα γεγονός που κρίνει αμφίβολη τη συμμετοχή του για το ματς με τους Στεφανουά. Ο Σουηδός μέσος της Ένωσης ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος και πλέον ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή και διατροφή προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα έως την ημέρα του αγώνα για να τεθεί στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η αυριανή προπόνηση που θα γίνει επίσης στο ΟΑΚΑ στις 20:15 θα δείξει πολλά για την περίπτωση του Γιόχανσον, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θυμίζουμε ότι ο Γεωργιανός τεχνικός θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ με αφορμή τη ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν!