Στην Αθήνα για το ερυθρόλευκο deal ο Λεάλι (gTV & pics)

Βασίλης Τσίγκας
Ο Νικόλα Λεάλι είναι στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης και θα περάσει άμεσα εξετάσεις για να υπογράψει την Πέμπτη στον Ολυμπιακό με ετήσιο δανεισμό από την Γιουβέντους.

Ο 23χρονος Ιταλός διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του και με ύψος 1.93 μέτρα ανήκει στην Γιουβέντους και θα κλείσει με μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό. Η Γιουβέντους πιστεύει πολύ στον Λεάλι και είναι χαρακτηριστικό πως στην συμφωνία της με τους Πειραιώτες έχει βάλει ειδικό όρο επαναγοράς στο μέλλον. Ο Νικόλα Λεάλι αφίχθη στην χώρα μας (21.00) αργά το βράδυ της Τετάρτης με πτήση από την Ιταλία (σ.σ. Μιλάνο με το αεροπλάνο του να προσγειώνεται στις 20.35). Συνοδευόταν από τον ατζέντη του και δεν έκανε δηλώσεις.

Θα περάσει απόψε το πρώτο σκέλος των εξετάσεων και των μετρήσεων και αύριο Πέμπτη το δεύτερο για να υπογράψει στην συνέχεια και να ανακοινωθεί. Μπορεί να προλάβει να μεταβεί στο Βέλγιο για το β' στάδιο της προετοιμασίας την Πέμπτη αλλά το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί την Παρασκευή.

Ο Λεάλι δεν υπολογιζόταν από τους Γιουβεντίνους για το ρόστερ της πρώτης ομάδας και για να πάρει ευκαιρίες (σ.σ. είναι ένας κίπερ στον οποίο ποντάρουν πολλά για το μέλλον) και τα τελευταία χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε διάφορες ομάδες. Ο νεαρός πορτιέρε εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και αισιόδοξος πως και ευκαιρίες θα πάρει και θα μπορέσει να βοηθήσει τον πειραϊκό σύλλογο αλλά και να βοηθηθεί.

Οι προηγούμενες χρονιές του Λεάλι είχαν ως εξής:
15-16: Φροζινόνε 34 ματς
14-15: Τσεζένα 29 ματς
13-14: Σπέτσια Κάλτσιο 42 ματς
12-13: Βίρτους Λαντσιάνο 37 ματς
Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Λεάλι θα κλείσει ο πρώτος κύκλος των προσθηκών των Πειραιωτών, που έχουν ήδη ανακοινώσει Φιγκέιρας (δεξί μπακ αλλά παίζει και αριστερά) και Ντε Λα Μπέγια (αρ. μπακ) ενώ ο Κύπριος αμυντικός χαφ Λαϊφης πήγε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης. Όπως έχουν ξεκαθαρίσει από τον Ολυμπιακό οι υπόλοιπες προσθήκες θα γίνουν μετά τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Σε πρώτο πλάνο παραμένει η απόκτηση winger (σ.σ. μπορεί να πάει και για 2ο) καθώς και οι μεταγραφές των στόπερ (ανοιχτό και για 2ο κεντρικό αμυντικό), οκταριού και επιθετικού.
Δείτε τα πλάνα του gTV που βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε τον Ιταλό τερματοφύλακα: