Συγκινητική διαφήμιση του «BBC» για την Ουαλία (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Με σύνθημα πως «τη φανέλα την αγοράζεις, την καρδιά και το πάθος όχι...», το BBC της Ουαλίας δημιούργησε μια εκπληκτική διαφήμιση για την παρουσία των «δράκων» στα ημιτελικά του Euro 2016.

Στηρίζοντας μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας του Κρις Κόουλμαν στην ψυχή των παικτών και την καρδιά των οπαδών που ενώνονται μαζί για να βγει στο γήπεδο μια αρμάδα ικανή να νικήσει κάθε αντίπαλο, το διαφημιστικό σποτ συγκινεί...

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σποτ:

«Είναι απλά μια φανέλα, όλοι μπορούν να την αγοράσουν... Μπορεί να είναι και απλά θέμα μόδας... Σωστό χρώμα, σωστό σήμα, να την πλένεις και να την ξαναφοράς...

Όμως το πάθος, δεν το αγοράζεις, γεννιέσαι με αυτό. Μεγαλώνει μέσα σου από τις μάχες που έδωσες για κάτι που ήταν ήδη χαμένο... Από τον τρόπο που πάλεψες σε κάθε δοκιμασία που εμφανίστηκε μπροστά σου... Όλοι μαζί, με τον θόρυβο που κάναμε από την κερκίδα. Τα παιχνίδια που κέρδισε η ομάδα, το ρόλο που παίξαμε εμείς, οι οπαδοί.

Και τώρα στη Γαλλία, δεν είμαστε απλά μια... σχεδόν ομάδα. Είμαστε μαζί, ενωμένοι, πιο δυνατοί. Αυτή είναι η πίστη μας, η αναπνοή μας, το σύνθημα στα χείλη μας.

Τη φανέλα την αγοράζεις... Την καρδιά όχι...».