Ο 19χρονος Ριμπαμάρ και ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγονται και γράφονται δεκάδες ονόματα. Απ’ όλο τον κόσμο! Κάπως, έτσι, ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται σε σενάρια απόκτησης του 19χρονου Βραζιλιάνου Ριμπαμάρ.

Καμία βάση δεν έχει το σενάριο, που θέλει τον «Δικέφαλο» να είναι μια από τις πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 19χρονο Βραζιλιάνο φορ Λούκας Ριμπαμάρ.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Φρεντερίκο Μοράες δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ.

Ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός της Μποταφόγκο (έχει συμβόλαιο έως το 2018) φαίνεται πως ψάχνει την ομάδα που θα αποτελέσει το «διαβατήριο» για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Με μόλις μια επαγγελματική χρονιά, τη φετινή σεζόν, στα πόδια του ο Ριμπαμάρ κλήθηκε στην U20 της εθνικής Βραζιλίας, αλλά δεν έχει καθόλου εμπειρία και παραστάσεις. Απλά, είναι ένας υποσχόμενος επιθετικός, τον οποίο η ομάδα του κοστολογεί γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με την «Globo Esporte», η Μποταφόγκο έχει δεχθεί πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκή ομάδα χωρίς να αποκαλύπτεται η χώρα προορισμού της ομάδας. Η πρόταση κατατέθηκε την Τετάρτη από τον μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, με τη διοίκηση να ζητάει χρόνο για να αναλύσει τα δεδομένα και να αποφασίσει.

Η Ναντ και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ρωτήσει πριν από λίγο καιρό για τον Ριμπαμάρ, ενώ και ο Απόλλων Λεμεσού είναι ανάμεσα στις ομάδες, που σύμφωνα με τον Τύπο στην Βραζιλία, έχουν δείξει ενδιαφέρον.