Τα... έχωσε στους δημοσιογράφους ο Ιορντανέσκου!

Gazzetta team
Ο Τύπος της Ρουμανίας έκανε λόγο για προβλήματα στις σχέσεις του Άνχελ Ιορντανέσκου με τους παίκτες του και ο 66χρονος τεχνικός τα... έχωσε στους δημοσιογράφους.

Τα δημοσιεύματα του ρουμάνικου Τύπου που έκαναν λόγο για τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας εξόργισαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Άνχελ Ιορντανέσκου, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ελβετία, ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων.

«Είναι ψέματα τα όσα ισχυρίζεστε. Δημιουργείται παραπληροφόρηση. Οι σχέσεις του τεχνικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές είναι άριστες», ανέφερε το Ιορντανέσκου, ενώ σε ερώτηση για τον Ντένις Άλιμπετς και το δημοσίευμα που τον ήθελε να καπνίζει στο ματς με τη Γαλλία, σχολίασε με ακόμα πιο καυστικό τρόπο τον δημοσιογράφο:

«Ούτε αυτό το γεγονός αληθεύει. Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Άλιμπετς, όμως ήμουν μέσα στο γήπεδο και παρακολουθούσα το ματς. Ούτε εγώ, ούτε κάποιος από τους βοηθούς μου παρατήρησε κάτι τέτοιο. Αν θέλετε τη γνώμη μου, νομίζω πως δημοσιογράφοι σαν και εσάς θα έπρεπε να έχουν μείνει στα σπίτια τους, στη Ρουμανία».