Μ. Γκαγκάτσης: «Κοινός στόχος των τριών η πτώση της ΕΠΟ» (audio)

Gazzetta team
Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Νίκο Τζαντζαρά μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκαγκάτσης, αποτιμώντας τη σεζόν που έφυγε και προβλέποντας πως ήρθε η ώρα να αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε μεταξύ άλλων:
- "Η σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με θετική έκβαση στα playoffs, αλλά δε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στην διάρκεια της χρονιάς, οι άλλοι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν."
- "Από την ημιτελικό ξεκίνησε μια επανάσταση με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη. Δεν είμαστε ακόμη ευχαριστημένοι ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς"
- "Οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ,έχουν έναν κοινό στόχο, που είναι μεγαλύτερος από διαφωνίες, πρόσωπα και πιθανές διαφοροποιήσεις. Έχει έρθει η στιγμή, αυτή η κατάσταση να αλλάξει."
- "Ο ΠΑΟΚ υιοθετεί πλήρως τις θέσεις των "11" ΠΑΕ και για την διαιτησία και για την αναδιανομή των τηλεοπτικών. Αν δεν προχωρήσουν αυτές οι αλλαγές, θα είναι η "κόκκινη γραμμή" για τον ΠΑΟΚ."
- "Η επιλογή Ίβιτς είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Ο Βλάνταν είναι ένα παιδί της ομάδας, που στα playoffs έδειξε πως αξίζει να στηριχθεί και του εύχομαι κάθε επιτυχία"
- "Ο Σαββίδης έχει όραμα και πάθος για την επιτυχία. Είναι συναισθηματικός κι εμπνέει όλους μας. Είναι ηγέτης."
- "Φέτος δε θα έλεγα πως χτίζουμε ομάδα από την αρχή. Η στρατηγική συνεχίζεται, όπως και το σχέδιο και ο στόχος παραμένουν και ο πρόεδρος και τεχνικού διευθυντή με τον προπονητή την Παρασκευή, θα τα αναλύσουν."
Ακολουθεί όλη η συνέντευξη: