Κακή πρόβα για Ισλανδία (vid)

Gazzetta team
Κακή στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Euro η Ισλανδία, η οποία ηττήθηκε 3-2 από τη Νορβηγία στο Οσλο! Τελευταίο τεστ με Λιχτενστάιν.

Μακριά από τον καλό της εαυτό η Ισλανδία, αφού στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας ενόψει Euro ηττήθηκε 3-2 στο Οσλο από τη Νορβηγία! Η ομάδα του Λάγκερμπακ βρέθηκε μόλις στο 40'' πίσω στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Γιόχανσεν! Η Ισλανδία ανέβασε ρυθμό, στο 16' είχε μια καλή στιγμή με τον Γκούντμουντσον, αλλά η προβολή του βρήκε στο δοκάρι! Στο 36΄ ήρθε η ισοφάριση, με τέρμα του Ινγκασον από ασίστ του Γκούντμουντσον. Τα κενά στην άμυνα των Ισλανδών αρκετά και στο 41' ο Χέλαντ πέτυχε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν φάσεις, είχαν δυο καλές στιγμές με Σίγκουρντσον, Φινμπόγασον να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 67' ο Σέρλοθ έκανε τρία τα τέρματα των Νορβηγών και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με πέναλτι του Σίγκουρσον!

Θα καταφέρει η Ισλανδία να κάνει την έκπληξη κόντρα στην Πορτογαλία στο παρθενικό της ματς σε Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα; Σε απόδοση 5.40 προσφέρει η Interwetten το ενδεχόμενο αυτό.