Οι 19 του Βλάνταν Ίβιτς για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αναχώρησε για την Αθήνα με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο «ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία της μιας προπόνησης, δούλεψαν στα ειδικά κομμάτια της τακτικής που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται και ετοιμάζονται για την Αθήνα».

Τα τελευταία λόγια στο δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ φανερώνουν την πίστη και την αισιοδοξία, που υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει του 5ου αγώνα στη διαδικασία των πλέι οφ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο της σεζόν για τους Ρόμπερτ Μακ και Εργκίς Κάτσε.

Μετά το τέλος της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην ΑΕΚ και είναι οι:

Βελλίδης, Γλύκος,Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Βίτορ , Χατζηισαΐας , Κίτσιου , Σκόνδρας, Λέοβατς, Κοροβέσης, Τσίμιροτ Κάτσε, Αντόνις, Τζιόλης Χαρίσης Μακ, Ροντρίγκες, Μπερμπάτοφ , Αθανασιάδης.