«Τρέχει» για Βέροια και Άρη

Gazzetta team
Ο Θόδωρος Καρυπίδης, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές που έχει για το θέμα της πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ Βέροιας, αλλά και να προλάβει την σύσταση της νέας ΠΑΕ Άρης.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη το τελευταίο διάστημα «τρέχει» το θέμα της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Βέροιας προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με τους Θεσσαλονικείς. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με ενδιαφερόμενους για να παραχωρήσει τις μετοχές της ομάδες. Προσπαθεί να κλείσει το θέμα θετικά το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Στις 30 του μηνός υπάρχει όπως είναι γνωστό η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη όπου θ' αποφασιστεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ. Μέχρι να ιδρυθεί η νέα ΠΑΕ χρειάζεται ένα διάστημα 10-15 ημερών για τον Θόδωρο Καρυπίδη να κλείσει μια και καλή το θέμα με την Βέροια.

Σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Νίκος Αναστόπουλος, βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας. Μπορεί να υπάρχει θετική άποψη για την νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως φέρετε ν' ακούει συνεχώς από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας την εξής φράση: «Σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Άρης». Αυτό είναι ένα θέμα σημαντικό, γιατί δεν μπορεί ν' αποσπάσει ακόμα την θετική τους απάντηση στις προτάσεις συνεργασίας που έχει κάνει ο Έλληνας τεχνικός.