ΠΑΟΚ: MVP Απριλίου ο Τζαβέλλας

Gazzetta team
Ο Γιώργος Τζαβέλλας κέρδισε για δεύτερη φορά τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Απρίλιο.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο παίκτης που κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Απρίλιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε μία σεζόν που η πορεία της ομάδας χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα που κόστισαν, ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτέλεσε κι αποτελεί έναν από τους πλέον σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στην πιο ώριμη αγωνιστική χρονιά της ως τώρα καριέρας του, ο Έλληνας διεθνή αμυντικός βρίσκεται με συνέπεια ανάμεσα στους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ένα γεγονός το οποίο αναγνώρισε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP του Απριλίου».

Ο Τζαβέλλας έλαβε το 53,22 των ψήφων του κοινού, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Εργκούς Κάτσε, ενώ τρίτος, ο Αλέξανδρος Αυτός είναι ο δεύτερος ατομικός τίτλος MVP για τον Τζαβέλλα , ο οποίος είχε κερδίσει τον αντίστοιχο τίτλο και τον Σεπτέμβριο και έγινε ο τρίτος παίκτης με δύο, μετά τους Τσίμιροτ και Ροντρίγκες .

Οι MVP του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν:

Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας

Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ

Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας

Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Δεκέμβριος: Γκόικο Τσίμιροτ

Ιανουάριος: Χάρης Χαρίσης

Φεβρουάριος: Γκόικο Τσίμιροτ

Μάρτιος: Στέφανος Αθανασιάδης