Πάτησε Αθήνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Νίκος Αθανασίου
Στην Αθήνα έφτασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα όπου και θα έχει τις τελικές επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Μετά από πέντε χρόνια και το καλοκαίρι του 2011 όταν και αποχώρησε από το «τριφύλλι» ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πάτησε ξανά σε ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού! Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος «προσγειώθηκε» στην Αθήνα στις 14:20 με πτήση από το Μόναχο και εκεί τον περίμενε ο επιμελητής του συλλόγου, Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Ο Ζιλμπέρτο θα έχει την τελική επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή ή άλλο στρατηγικό πόστο στην ΠΑΕ, την Κυριακή θα βρεθεί στην Λεωφόρο και την Δευτέρα θα δώσει το παρών στην εκπομπή που είναι αφιερωμένη στον Παναθηναϊκό στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο χαμογελαστός Ζιλμπέρτο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στους εκπροσώπους του Τύπου και στην συνέχεια αποχώρησε μαζί με τον Παπαβασιλείου, και τους δύο εκπροσώπους του, τον Έλληνα Σάκη Τζήκα και τον Βραζιλιάνο που ταξίδεψε μαζί του μέχρι την Ελλάδα.