Πογιέτ: «Θέλω έως το τέλος το 100%»!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Γκουστάβο Πογιέτ ενημέρωσε πριν λίγο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο για την απόφασή του να αποχωρήσει!

Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ (και το gazzetta.gr) για την απόφαση να μη συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Πότε έμαθαν επίσημα από τον ίδιο για το γεγονός; Λίγα μόλις λεπτά πριν όπου τους συγκέντρωσε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η ομάδα ενόψει του αυριανού ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και την ημιτελική φάση του θεσμού.

«Ξέρω καλά ότι συνήθως αυτό που μάθατε το λέμε εμείς πρώτα σε εσάς και έπειτα σε όλους τους άλλους. Επειδή όμως έχω διαπιστώσει πως διαρρέουν πολλά από όσα κάνουμε και λέμε στην καθημερινότητά μας επέλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο και με αυτή τη σειρά», είπε αρχικά ο Πογιέτ.

Στη συνέχεια τους γνωστοποίησε την απόφασή του: «Έγιναν κάποια πράγματα που με οδήγησαν στην απόφαση να μη συνεχίσω στην ΑΕΚ. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα σε όσα ειπώθηκαν και μεταφέρθηκαν και αφορούσαν εμένα και τη διοίκηση και το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας μας. Έκρινα λοιπόν ότι είναι καλύτερο να μη συνεχίσω μετά το τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ και να ενημερώσω σχετικά τον κόσμο. Βέβαια για το γεγονός αυτό ενημέρωσα σχετικά από νωρίς τη διοίκηση για την απόφασή μου και την κίνησή μου αυτή. Έπειτα προχώρησα σε δήλωση προκειμένου να μη διαστρεβλωθεί αυτό που είπα και το επιβεβαίωσα σε έναν ρεπόρτερ που επικοινώνησε μαζί μου».

Ο Πογιέτ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να συνεχίσουν όπως πρώτα και να πετύχουν μαζί τους στόχους που έχουν μείνει: «Θα συνεχίσουμε έως το τέλος της σεζόν μαζί οπότε έχουμε το χρόνο μπροστά μας. Θέλω από εσάς να δώσετε το 100% σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Άλλωστε εσείς θα είστε εδώ, οι περισσότεροι θα συνεχίσετε στην ομάδα και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να είστε στην Ευρώπη. Και θα τα δώσουμε όλα!».