Έχει ενημερώσει για πιθανή αποχώρηση ο Ρομπέρτο

Gazzetta team
Η διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά και ο κόσμος έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για παραμονή του Ρομπέρτο στα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν, ωστόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας φαίνεται πως έχει ενημερώσει την ΠΑΕ πως θα επιδιώξει να πάρει μεταγραφή.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα να καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά.

Σημαντικό «κεφάλαιο» σε αυτά θα παίξει και το θέμα της αποχώρησης ή όχι του Ρομπέρτο από το ρόστερ των «ερυθρολεύκων».

Παρά τη δεδομένη επιθυμία του Ολυμπιακού, αλλά και του κόσμου, ο οποίος πλησίασε σε πολλές περιπτώσεις τον Ισπανό κατά τη διάρκεια της εορταστικής εξόδου για το 43ο πρωτάθλημα των Πειραιωτών στο «Vammos», ζητώντας του να μείνει στην ομάδα, ο ίδιος ο Ισπανός, όπως αναφέρει η «Live Sport», φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη την ΠΑΕ και τον Μάρκο Σίλβα πως η πρόθεση του είναι να κυνηγήσει τη μεταγραφή σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα ή πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα φαίνεται πως έχει ζητήσει και την βοήθεια της ομάδας προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και δεν είναι βέβαιο πως οι προτάσεις που θα φέρει θα πλησιάσουν τις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» και με δεδομένο πως έχει ακόμα συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, θα ήθελε ο Ολυμπιακός εμφανιστεί πιο διαλλακτικός στο θέμα αυτό.