ΠΑΟΚ: Η δυναμική επιστροφή του Κλάους

Gazzetta team
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο καλύτερος παίκτης για τον μήνα Μάρτιο.

Έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα που κορυφώθηκε με την ήττα στον Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, ο Δικέφαλος με τον Βλάνταν Ίβιτς πλέον στον πάγκο έψαχνε την επιστροφή στις επιτυχίες προκειμένου να μην μείνει εκτός στόχου. Ήταν η στιγμή που βγήκε μπροστά ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο αρχηγός πραγματοποίησε τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, σκόραρε και οδήγησε την ομάδα στην ανάκαμψη.Σε μια σεζόν που ξεκίνησε εντελώς ανάποδα με τον τραυματισμό του στο δάκτυλο, ο Κλάους δεν έχει χάσει την αποτελεσματικότητά του κι αυτό φάνηκε με τα τρία γκολ που σημείωσε σε δύο παιχνίδια με Παναιτωλικό και Καλλονή.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP Μαρτίου ο Αθανασιάδης σάρωσε τον ανταγωνισμό και έλαβε σχεδόν το 70% των ψήφων, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ανεβασμένο, αλλά άτυχο Μάριν Λέοβατς και στην τρίτη τον Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος είναι και φέτος σταθερά στους διακριθέντες της ομάδας, ενώ στο Αγρίνιο ξεδίπλωσε και το επιθετικό του ταλέντο βγάζοντας δύο ασίστ στον Κλάους .Αυτός ήταν και ο δεύτερος ατομικός τίτλος για τον αρχηγό την φετινή σεζόν καθώς είχε κερδίσει και το βραβείο για το Best Goal Νοεμβρίου.

Η λίστα των 11888 MVP: Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας, Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ, Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας, Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες, Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες, Δεκέμβριος: Γκόικο Τσίμιροτ, Ιανουάριος: Χάρης Χαρίσης, Φεβρουάριος: Γκόικο Τσίμιροτ