Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Σανάμπρια!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει από τώρα την αναζήτηση επιθετικού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, με τον Αντόνιο Σανάμπρια της Σπόρτινγκ Χιχόν να φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων».

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έχουν ξεκινήσει ήδη να καταστρώνουν τα σχέδια τους για τη νέα σεζόν.

Μέσα στις προτεραιότητες της «Ένωσης» για την ενίσχυση του ρόστερ είναι η απόκτηση ενός επιθετικού με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με «Live Sport», ο παίκτης που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις της ΑΕΚ και η περίπτωση του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι ο Παραγουανός Τόνι Σανάμπρια που αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Χιχόν, με τη μορφή φανεισμού από τη Ρόμα.

Ο 20χρονος φορ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 11 γκολ σε 23 παιχνίδια στη La Liga και ουσιαστικά αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές στην προσπάθεια της Χιχόν για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σανάμπρια ξεκίνησε με σπουδαίες συστάσεις στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, όπου εντάχθηκε σε ηλικία 13 ετών, όμως δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα με την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», με αποτέλεσμα να πουληθεί το καλοκαίρι του 2014 στη Ρόμα, αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είναι και 5 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η περίπτωση του κρίνεται ελκυστική και έτσι δεν αποκλείεται σύντομα η ΑΕΚ να μιλήσει και από κοντά με την πλευρά του παίκτη.