«Nα γίνει το Κύπελλο, να αποφευχθεί το Grexit!»

Δημήτρης Τομαράς
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πλευρά της κυβέρνησης ο Σταύρος Κοντονής είναι έτοιμος να συνεχίσει το Κύπελλο, προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός.

Το Gazzetta.gr ακολουθεί από νωρίς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στο θέμα της αποφυγής του Grexit και σας είχε ενημερώσει για τις προσπάθειες που γίνονται, προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός. Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της δείχνει να έχει αλλάξει στάση, ενώ και ο Γιώργος Μποροβήλος υποστήριξε ότι όλες οι πλευρές κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στο γραφείο του Σταύρο Κοντονή και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από το περιβάλλον του Υπουργού αλλά και τις πηγές του Gazzetta.gr, ο ίδιος δείχνει έτοιμος να επιτρέψει την συνέχεια του Κυπέλλου, προκειμένου να αποφευχθεί το Grexit και να επιδιώξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση μέσα από τις συζητήσεις με FIFA / UEFA και ΕΠΟ.

Άλλωστε, ήδη οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες έχουν κάνει προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, όπως η διεξαγωγή του τελικού με παιδιά και με ξένους διαιτητές.