Λέοβατς: Πρώτο γκολ με φόντο το Euro

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρώτο γκολ σε… άδειες κερκίδες για τον Μάριν Λέοβατς! Ένα γκολ ξεχωριστό για τον Κροάτη αμυντικό, που δεν ξεχνάει την εθνική ομάδα και το Euro 2016.

Από τις 2 Αυγούστου 2015, ως παίκτης της Ριέκα, είχε να βρει δίχτυα ο Μάριν Λέοβατς. Λίγες μέρες αργότερα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και χρειάστηκε να περάσουν 25 παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα για να σκοράρει και πάλι ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Λέοβατς στην Ελλάδα και μην φανταστείτε, ότι έχει σκοράρει και πάρα πολλά γκολ στη μέχρι τώρα καριέρα του. Συνολικά έχει πετύχει 6 γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο, με Αούστρια Βιέννης (1), Ριέκα (4), ΠΑΟΚ (1) και 3 γκολ με τις μικρές ομάδες της Αούστρια.

Ο Κροάτης μπορεί να μην κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για τα φιλικά του Μαρτίου, αλλά έχει ακόμη και τώρα κάποιες λίγες ελπίδες για να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας και στο Euro 2016.

Η Κροατία «πονάει» στη θέση του αριστερού μπακ και ο Λέοβατς αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις σίγουρα θα αναγκάσει τον Αντε Τσάτσιτς να κοιτάξει και προς Θεσσαλονίκη μεριά. «Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, να βοηθάω την ομάδα μου, να είμαι υγιής και αν παίξω καλά μπορεί να του βάλω έναν πονοκέφαλο», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.