Δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, που παραδοσιακά τον δυσκολεύει (10/04, 19.00, NS3). Διαβάστε για το πως θα παίξουν οι 2 ομάδες και τα τελευταία νέα τους.
Ο Παναιτωλικός παραδοσιακά προκαλεί προβλήματα στον Ολυμπιακό και το ίδιο θέλει να κάνει και την Κυριακή. Σχετικά με τα πλάνα του τεχνικού του τιμ ο Κυριακίδης θα είναι κίπερ, δεξί μπακ ο Παπάζογλου με τον Κουτρομάνο να έχει επίσης πιθανότητες και αριστερά ο Ρουμπουλάκου.
Δεξί στόπερ ο Κούσας και αριστερό ο Χαντάκιας. Δεξί αμυντικό χαφ ο Πάουλο και αριστερό αμυντικό χαφ ο Mάκος. Δεξί εξτρέμ ο Βασιλούδης, επιτελικός χαφ ο Ουάρντα και αριστερό εξτρέμ ο Κάπελ. Επιθετικός ο Μουνιός ενώ μία θέση για την 11άδα διεκδικεί ο Φερέιρα (σ.σ. για δεκάρι).
Για τον Ολυμπιακό ως προς την 11άδα κίπερ ο Ρομπέρτο ή ο Καπίνο, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας και οι Σιόβας - Μποτία θα είναι στα στόπερ. Οι Κασάμι - Ζντιέλαρ θα είναι τα δύο χαφ με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγιε κι οι Πάρντο - Ερνάνι θα είναι στα άκρα. Για την ενδεκάδα πιθανότητες για το κέντρο της άμυνας έχει και ο Ντα Κόστα.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Παναιτωλικός (10ος, 34 β.) - Ολυμπιακός (1ος, 79 β.): Κυριακή 10/4 19:00 Novasports 3
Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης - Παπάζογλου, Κούσας, Χαντάκιας και Ρουμπουλάκου - Πάουλο και Μάκος - Βασιλούδης, Ουάρντα, Κάπελ - Μουνιός.

Αποστολή: Κουτρομάνος, Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα, Αλεξίεβιτς, Φερέιρα, Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου και Κριστιάνο.

Απόντες: Τιμωρημένοι οι Κέβιν και Μύγας, τραυματίας ο Μαρκόφσκι, ο Κλέσιο έχει άδεια και είναι στην Μοζαμβίκη για την κηδεία του πατέρα του και ενώ γυρίζει μετά από καιρό αποστολή ο Αλεξίεβιτς.
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Ρομπέρτο - Μαζουάκου, Σιόβας, Μποτία και Ελαμπντελαουί - Κασάμι - Ζντιέλαρ - Πάρντο, Φορτούνης, Ερνάνι - Ιντέγιε.
Αποστολή: Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Φουστέρ, Καπίνο, Πουλίδο και Σεμπά.
Απόντες: Εκτός οι Τσόρι - Καμπιάσο που είχαν προβλήματα, ο τιμωρημένος Μιλιβόγιεβιτς και για λόγους τακτικής ο Σαλίνο. Έξω με πρόβλημα και ο Ντουρμάζ. Εκτός και ο Κολοβός.
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος