Εκτίουν με Ατρόμητο οι Τσαμπούρης, Καλτσάς

Νίκος Τσιώκος
Για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι θα μείνει εκτός ο Τσαμπούρης λόγω καρτών, ενώ για τον ίδιο λόγο θα χάσει τα δύο τελευταία ματς της σεζόν ο Καλτσάς. Παραμένουν εκτός οι Κάρλσον, Ελλακόπουλος.

Τις εφτά κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει ο Σάββας Τσαμπούρης και μετά από το ματς με την ΑΕΚ θα χάσει και αυτό με τον Ατρόμητο. Έτσι, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει εκ νέου ο Μίκιτς, με τον Βαλιό να ξεκινάει ξανά στο αρχικό σχήμα για να αποτελέσει τον δεύτερο στόπερ στο πλευρό του Ανέστη Αναστασιάδη.

Στις εφτά κάρτες έχει φτάσει και ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος πέραν του αγώνα με τους Περιστεριώτες θα μείνει εκτός και για το φινάλε με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τους τραυματίες παραμένουν οι Καλτσάς, Κάρλσον, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Καλτσάς. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης για το παιχνίδι της Κυριακής (10/4) θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το Σάββατο (9/4) και στη συνέχεια ο Νίκος Καραγεωργίου θα ανακοινώσει την αποστολή.