Κρίσιμη Πέμπτη για Πανιώνιο, ΠΑΣ, Ηρακλή

Θοδωρής Βασίλης
Κρίσιμη ημέρα είναι η Πέμπτη (7/4) για Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, καθώς θα βγει η απόφαση για το αν θα λάβουν ή όχι άδεια για τη νέα σεζόν.

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται σε Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, καθώς η Πέμπτη (7/4) είναι κρίσιμη ημέρα για τις τρεις ομάδες. Αυτό διότι αύριο το πρωί θα περάσουν από ακρόαση και οι Ηπειρώτες και στις 22:30 το βράδυ θα βγει η απόφαση για το αν οι προαναφερθέντες σύλλογοι θα αδειοδοτηθούν ή όχι από την αρμόδια επιτροπή ενόψει της νέας σεζόν, γεγονός απ' το οποίο θα εξαρτηθεί ο σχεδιασμός τους.

Και οι τρεις ομάδες έχουν δώσει φέτος η καθεμία τον δικό της αγώνα για να πάρουν την άδεια και αναμένουν με αγωνία την απόφαση. Πάντως, κανένας από τους προαναφερθέντες συλλόγους δεν έχει εύκολο έργο, με δεδομένο ότι ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης θεωρείται άκαμπτος και σοβαρός.

Αισιόδοξος ο Χριστοβασίλης, αναμονή στον Πανιώνιο

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο «Άγιαξ» θα πάρει την πολυπόθητη άδεια, ενώ δεν υπάρχει κάποια θέση από πλευράς «κυανέρυθρων», που απλά περιμένουν να μάθουν την απόφαση, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα επιτευχθεί ο στόχος της αδειοδότησης.