«Σαφάρι» σε Ισπανία και Ιταλία ο Αστέρας Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στην Ισπανία βρίσκεται ο Νίκος Γαλανακόπουλος όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στο επόμενο 10ήμερο θα επισκεφτεί Μαδρίτη και Οβιέδο για τον εντοπισμό πιθανών μεταγραφικών στόχων. Προορισμός κι η Ιταλία στο τέλος της εβδομάδας.

Η νίκη επί του Ηρακλή επέστρεψε τα χαμόγελα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό το αποτέλεσμα σαφώς και είναι πολύ σημαντικό, αλλά πέρα από τα αγωνιστικά, οι Αρκάδες έχουν στο μυαλό τους και το σχεδιασμό της ομάδας για του χρόνου.

Οι άνθρωποι της ομάδας, ξέρουν πολύ καλά πως έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αθανασιάδης είναι κλεισμένος, ενώ ο Στάθης αρέσει πολύ και θα πρέπει να θεωρείται κι αυτός παίκτης του Αστέρα.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι ούτε στην αρχή οι διοικούντες την ομάδα, όσον αφορά στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στην Ισπανία για να εντοπίσει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί τη Μαδρίτη και το Οβιέδο, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί στον τελικό της Primavera μεταξύ της ομάδας Νέων της Γιουβέντους και της Ίντερ. Εκεί δεν αποκλείεται να βρεθεί κι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία του Αστέρα με την «γηραιά κυρία» και στην περίπτωση που αρέσει κάποιος παίκτης από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, τότε δεν θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Δεδομένα, τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας κοιτάζουν προς πάσα κατεύθυνση κι οι λύσεις πέρα από την Αργεντινή και την Ισπανία, ίσως να έχουν και... ιταλικό χρώμα.