Μένει ο «Στράμα» και θέλει Παλάσιο, Πιζάρο!

Gazzetta team
Ο Στραματσόνι άρχισε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως ψηλά στη λίστα του βρίσκονται οι Παλάσιο και Πιζάρο! Στην Αθήνα ο δικηγόρος του Ιταλού κόουτς.

Ο Αντρέα Στραματσόνι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου και ήδη άρχισε τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν! Ο Ιταλός έχει αρκετούς στόχους, αλλά και αρκετά όνειρα! Το πρώτο; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Sky Italia ο Ροντρίγκο Παλάσιο, ο επιθετικός της Ιντερ, ο οποίος δύσκολα θα μείνει στους Νερατζούρι και τη νέα περίοδο. Βέβαια, η εξασφάλιση της 2ης θέσης και η παρουσία στα προκριματικά του Champions League θα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για τον Αργεντίνο φορ, ώστε να σκεφτεί περισσότερο το ενδεχόμενο να παίξει στη χώρα μας.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να μείνει στην Ελλάδα και άρχισε την αναζήτηση εξαιρετικών λύσεων! Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του Ιταλού, Τζουζέπε Μπότσο θα βρεθεί στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού! Παράλληλα, στη λίστα του Ιταλού βρίσκεται και ο 36χρονος μέσος, Νταβίδ Πιζάρο που διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό. Ο Χιλιανός έχει παίξει σε Ρόμα, Σίτι, Φιορεντίνα, ενώ τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην πατρίδα τους με τη Σαντιάγο Γουέντερερς.