Δεν προχώρησε του Γρηγορίου, πάνε για... άλλα σε Απόλλωνα

Η επιλογή Γρηγορίου δεν προχωράει για Απόλλωνα, που πάει σε άλλες λύσεις για αντί-Τεννέ. Κρίσιμο Δ.Σ. απόψε. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Τεννές, που δεν πήγε να χαιρετήσει τους παίκτες.

Από χθες σας είχαμε ενημερώσει για τα δεδομένα σχετικά με το θέμα του προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν μέσα στην λίστα για τους υποψήφιους τεχνικούς, ωστόσο όπως προέκυψε την Τετάρτη η περίπτωσή του δεν προχωρά. Για την ακρίβεια υπήρξε η Νο1 επιλογή, όμως οι ενδείξεις μόνο θετικές δεν ήταν για την περίπτωσή του.

Στον Απόλλωνα δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα. Υπάρχουν οι Σάββας Παντελίδης και Κώστας Παναγόπουλος καθώς και άλλες επιλογές που τσεκάρονται για να καλυφθεί το κενό του Μπάμπη Τεννέ. Τα νεότερα αναμένονται άμεσα καθώς απόψε υπάρχει προγραμματισμένο Δ.Σ. για να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις. Στην σημερινή προπόνηση ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές δεν πήγε να χαιρετήσει τους παίκτες καθώς ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πήγε αντ' αυτού ο Κόλτσης, μέχρι πρότινος βοηθός του. Εκ μέρους του Τεννέ χαιρέτησε τους παίκτες. Η προπόνηση έγινε παρουσία του Βελέντζα, προπονητή των Ακαδημιών ενώ στο αγωνιστικό σκέλος μοναδικός απών ήταν ο Δεληζήσης. Η ομάδα αύριο Πέμπτη θα έχει ρεπό και επιστρέφει στις προπονήσεις την Παρασκευή, οπότε και αναμένεται να έχει κλείσει ο επόμενος τεχνικός.