Τσίμιροτ: «Είμαι υπερήφανος για τον τίτλο του MVP» (vid)

Απόστολος Παγώνης
Ο Γκόικο Τσίμιροτ με δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτη. Ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει για το μέλλον.

Ο Σλοβάκος μέσος βραβεύθηκε σήμερα ως ο καλύτερος παίκτης για τον μήνα Φεβρουάριο, αλλά και για το καλύτερο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Τσίμιροτ αρχικά δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ υπερήφανος, μου δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς και ελπίζω ότι θα δικαιωθώ για τις βραβεύσεις. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο πολυτιμότερος!»

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος το να βλέπει κανείς τους συμπαίκτες του να παίζουν κι αυτός να κάθεται.»

Για τον αν έχει εγκλιματιστεί: «Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα καλά και από τους συμπαίκτες μου και από τη διοίκηση η αντιμετώπιση ήταν εξαιρετική κι ελπίζω ότι έτσι θα είναι και στο μέλλον».

Για τις σκέψεις του για το μέλλον: «Εξαρτάται από τα άτομα που φροντίζουν αυτά τα σχέδια για μένα και προγραμματίζουν τις κινήσεις. Ο σκοπός μου είναι ναι φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται.»