Ηρακλής: Στη Λεωφόρο με γνωστές απουσίες και ίδια συνταγή

Απόστολος Παγώνης
Χωρίς τις γνωστές απουσίες των Μπαρτολίνι και Περόνε και με... γνωστή συνταγή έρχεται ο Ηρακλής στη Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση στη Μίκρα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κι οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στην τεχνική και στην τακτική. Εκτός έμειναν ο Περόνε που είναι τιμωρημένος και ο Μπαρτολίνι που προπονείται μόνος του. Ο Λουκίνας από την άλλη, έκανε σήμερα επέμβαση.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για την πρωτεύουσα, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καραγκούνης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρομάνο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος, Κάσσος, Τσότρας.

Τα σχέδια του τεχνικού του «γηραιού» δεν αλλάζουν συγκριτικά με αυτά που είχε κόντρα στη Βέροια.

Οι Θεσσαλονικείς σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να παραταχθούν με τον με τον Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Σαραμαντάς και στα στόπερ οι Ζιαμπάρης, Τσότρας. Αμυντικά χαφ οι Στάμου, Ιντζόγλου και μπροστά τους ο Κυριακίδης δεξιά, ο Μοντέιρο αριστερά και επιτελικός μέσος ο Λεοζίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.