Ολυμπιακός: Ψάχνει για νέο... αίμα στο στο τμήμα scouting

Δημήτρης Τομαράς
Στον Ολυμπιακό εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες έχουν αρχίσει την έρευνα... αγοράς για να προσθέσουν τουλάχιστον δύο νέα μέλη στο τμήμα scouting. Νέα σενάρια για Ισπανία και για Λορένθο.
Όπως σας έχουμε γράψει και χθες αλλά και τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει ήδη το προσχέδιο της νέας χρονιάς που κινείται σε τρεις άξονες. Υπάρχει το θέμα Σίλβα, το ρόστερ με τις κινήσεις ενίσχυσης, τις αποχωρήσεις αλλά και τις ανανεώσεις αλλά και το θέμα της προετοιμασίας, που πρέπει να ξεκινήσει πιο νωρίς.
Εκτός αυτού όμως παράλληλα... τρέχουν και άλλα ζητήματα. Στο τμήμα scouting θεωρείται από την ομάδα πως χρειάζεται νέο... αίμα. Εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες είναι στο ψάξιμο στο Λιμάνι για τουλάχιστον δύο νέες προσθήκες.
Παράλληλα υπάρχει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Χουάνχο Λορένθο. Ένα σενάριο που είναι εδώ και περίπου έναν μήνα αλλά δεν λέει να... σβήσει. Τονίζεται πως η Εσπανιόλ τον έχει στην λίστα της μαζί με άλλους δύο, τους Λουίς Κάμπος και Ραμόν Πλάνας για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Πάντως οι όποιες εξελίξεις είναι να δρομολογηθούν από τον Απρίλιο και μετά και κυρίως μετά το Πάσχα.