O Hρακλής δεν συγχωρεί και... αδειάζει Μποροβήλο

Gazzetta team
O «ισχυρός» άνδρας του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, θα δώσει το «παρών» στην σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, με τον «Γηραιό» να ζητά την εξαίρεση του Γιώργου Μποροβήλου από αυτήν.

Τόσο ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, θα δώσουν το «παρών» στην κρίσιμη σύσκεψη μεταξύ των ιδιοκτητών των ΠΑΕ την Τρίτη (8/3) στα γραφεία της Superleague.

Οι «κυανόλευκοι», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να συμβάλουν από την πλευρά τους στην κάθαρση του πρωταθλήματος, ενώ αναμένεται να ζητήσουν και την εξαίρεση του Γιώργου Μποροβήλου από την συνεδρίαση.

Στον «Γηραιό» θεωρούν πως από την στιγμή που ο πρώην διαιτητής δεν είναι μεγαλομέτοχος κάποιας ΠΑΕ και δεν χρειάζεται να διευθύνει την σύσκεψη με τον ρόλο του προέδρου της Superleague, μιας και ο χαρακτήρας της είναι άτυπος.

Μάλιστα το αίτημα του Ηρακλή θα κοινοποιηθεί και στους υπόλοιπους μεγαλομετόχους των ομάδων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από τον «Γηραιό», στην οποία πιθανότατα και θα ζητήσει να διευθύνει την σύσκεψη κάποιος από τους μετόχους των ΠΑΕ.