Άφησε εκτός τον Γκαρσία ο Δέλλας

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Ηρακλή ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να αφήνει και πάλι εκτός τον Πίτου Γκαρσία που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Πανέτοιμος για μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της χρονιάς είναι ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, φιλοξενούν τον Ατρόμητο, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του ανέτοιμου Εμπόου.

Ο Έλληνας τεχνικός, πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός και πάλι τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Επίσης, εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμεινε και ο Κούρος.

Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο, με τους Κιβρακίδη και Μπίτολο δεξιά και αριστερά. Στη μεσαία γραμμή, ο Κεϊτά αναμένεται να επιστρέψει σε ρόλο αμυντικού μέσου, με τον Ούμπιντες ελαφρώς πιο μπροστά του και πίσω από τον Μπρίτο που θα είναι ο επιτελικός μέσος, αλλά και τους Στόιτσεφ, Ματέι στα αριστερά και στα δεξιά, πίσω από τον Παπαδόπουλο που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.