«Η ΑΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάνθηκε ότι ο φάκελος της Λάρισας πληροί τις προϋποθέσεις από την διαδικασία επιτήρησης.

Ακόμα ένα καλό νέο για την ΑΕΛ και τους φίλους της. Οπως γινόταν γνωστό την Πέμπτη το απόγευμα η Λάρισα πληροί τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης! Κάτι το οποίο ανακοίνωσε επίσημα και η ΑΕΛ αλλά και το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συζητήθηκε ο φάκελος που κατατέθηκε στις 25/1/16 και αποφάνθηκε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τη διαδικασία επιτήρησης, καθώς ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης και η εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης θετική», ήταν η ενημέρωση του θεσσαλικού συλλόγου.

Λίγο αργότερα γινόταν γνωστό και από την ΕΠΟ.

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League. Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».