Δεν προλαβαίνουν Λεβαδειακό οι Βαλιός, Στρατηλάτης

Νίκος Τσιώκος
Οι Βαλιός και Στρατηλάτης δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ υπολογίζεται κανονικά ο Ούκα.

Από τις τρεις στις δύο μειώθηκαν οι απουσίες για τον Νίκο Καραγεωργίου για το ματς με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Καλλονής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Στρατή Βαλιό και Κυριάκο Στρατηλάτη.

Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, ώστε να μην υπολογίζεται ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20/2). Το ίδιο ισχύει και για τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ, ο οποίος έχει χτυπήσει στον καρπό, με τους δύο παίκτες να κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αντίθετα, η μαγνητική του Ούγκο Ούκα δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και ο Νιγηριανός στόπερ θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά. Από εκεί και πέρα, ενόψει της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς ο Καραγεωργίου δουλεύει κυρίως στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (19/2), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.