Νοκ άουτ ο Πέτριτς

Νίκος Αθανασίου
Ο Μλάντεν Πέτριτς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και χάνει την ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Τα πλάνα του Στραματσόνι για τον... τελικό του Περιστερίου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον... τελικό του Περιστερίου το απόγευμα της Τρίτης, με τον Μλάντεν Πέτριτς να εγκατελείπει την προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο Κροάτης στράικερ έμεινε εκτός αποστολής και ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που θα έχει στην διάθεση του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι. ενώ Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε, τέλος, και ο Μπουμάλ.Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το δεύτερο ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων:

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Αντιθέτως, Ζέκα και Κουτρουμπής είναι τιμωρημένοι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα: Ο Στιλ αναμένεται κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Πράνιτς, δεξί ο Μέστο και ο Μολέδο με τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Λαγός, Εσιέν, Αμπέντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Βιγιαφάνιες και Καλτσάς στα άκρα με τον Μπεργκ στην κορυφή.